Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

A II-a ședință a Grupului de lucru privind dezvoltarea unui instrument național de publicare a statisticii judiciare după exemplul CEPEJ-STAT

Joi, 11 februarie 2021, a fost desfăşurată a II-a şedinţă a grupului de lucru privind dezvoltarea unui instrument național de publicare a statisticii judiciare.

În debutul şedinţei au fost discutate comentariile și observațiile reprezentanţilor membrilor grupului de lucru în privința proiectului conceptului JUSTAT propus de către Proiectul CEPEJ.

Ulterior, s-a făcut o trecere în revistă a indicatorilor de performanță prezentați de Fișa statistică a judecătoriilor (rata de soluționare a dosarelor, rata de variație a stocului de cauze pendinte, rata apelurilor, volumul de dosare per judecător/ sarcina efectivă per judecător, cheltuieli per cauză). La fel, s-a pus în discuţie descrierea noțiunilor într-un limbaj mai facil pentru public, formelor de prezentare grafică a acestora, alte opțiuni tehnice şi propunerile de dezvoltare.

În finalul şedinţei s-a stabilit calendarul de activitate şi sarcinile subgrupurilor formate pentru prezentarea fiecărui indicator discutat.

Articole Recente