Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești în vizită de lucru la Judecătoria Criuleni

La data de 5 mai 2021, Domnul Petru Vîrlan, Director-adjunct al Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ), a efectuat o vizită de lucru la Judecătoria Criuleni, sediul central și sediul Dubăsari, care este amplasat în satul Ustia, ultima deținând competență teritorială pentru ambele maluri ale Nistrului.

În cadrul deplasării, conducerea AAIJ s-a familiarizat cu modul de organizare a activității instanței de judecată, problemele cu care se confruntă, în vederea soluționării acestora.

În același context, discuțiile au fost axate tranșant pe subiectul ce ține de asigurarea funcționalității Sistemului Informațional Judiciar, în vederea eficientizării și optimizării activității instanțelor.

Totodată, în cadrul întrevederii a fost reliefat și aspectul ce ține de construcția noului sediu pentru instanțele nominalizate, întru asigurarea unor condiții adecvate angajaților instanțelor.

În context, Primarul orașului Criuleni – Dascal Mihail, a intervenit cu unele recomandări ce țin de identificarea terenului, în acest sens, fiind efectuate vizite ale locațiilor propuse.

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești își propune să întreprindă vizite în cadrul judecătoriilor din întreaga țară, întru consolidarea, fortificarea durabilă și creșterea performanțelor capacităților instituționale ale acestora.

Articole Recente