Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești în vizită de lucru la Judecătoria Hîncești

La 02 februarie 2022, Domnul Petru Vîrlan, Director-adjunct al Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ), a efectuat o vizită de lucru la Judecătoria Hîncești.
În cadrul deplasării, conducerea AAIJ s-a familiarizat cu modul de organizare a activității instanței de judecată, problemele cu care se confruntă, în vederea soluționării acestora.
Totodată, în cadrul întrevederii a fost reliefat și aspectul ce ține de construcția noului sediu pentru instanța nominalizată, întru asigurarea unor condiții adecvate angajaților instanțelor.
De asemenea a fost negociată cu reprezentanții Primăriei Hîncești transmiterea terenului către Ministerul Justiției, iar APL a intervenit cu unele recomandări ce țin de terenul identificat, în acest sens, fiind efectuată vizita locației propuse.
Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești urmează să primească terenul identificat pentru construirea noului sediu în urma întocmirii actului de transmitere a bunului în baza Hotărârii Guvernului nr. 1107/2018 din 14 noiembrie 2018.

Articole Recente