Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești în vizită de lucru la sediile Buiucani, Centru şi Botanica ale Judecătoriei Chişinău

Astăzi, 19 mai 2021, Directorul adjunct al Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ), Domnul Petru Vîrlan, a efectuat o vizită de lucru la Judecătoria Chișinău, sediile Buiucani, Centru şi Botanica.

În cadrul deplasării, conducerea AAIJ s-a familiarizat cu modul de organizare a activității instanței de judecată, dificultățile cu care se confruntă acestea, în vederea remedierii situației, în special fiind abordate unele aspecte şi probleme ce țin de sediul Centru al Judecătoriei Chișinău.

În același context, discuțiile au fost axate pe subiectul ce ține de asigurarea funcționalității Sistemului Informațional Judiciar, implicit aplicația E-Dosar, în scopul eficientizării și optimizării activității instanțelor.

Totodată, în cadrul întrevederii a fost reliefată necesitatea identificării terenului pentru construcția noului sediu pentru instanțele nominalizate, întru asigurarea unor condiții adecvate angajaților acestora.

Spre final, de comun acord părțile au stabilit planul de acțiuni şi principalele obiective care urmează a fi realizate în perioada imediat următoare.

În viitor, activitatea Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești va fi concentrată pe desfășurarea amplelor vizite în teritoriu, la sediile judecătoriilor din întreaga țară, întru consolidarea, fortificarea durabilă și creșterea performanțelor capacităților instituționale ale acestora.

Articole Recente