Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești în vizită la Judecătoria Edineţ

La 22 iunie 2021, conducerea Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești a efectuat o deplasare de lucru la Judecătoria Edineţ, în scopul identificării problemelor şi impedimentelor cu care se confruntă colaboratorii instanțelor în organizarea și exercitarea activității.

La fel, în cadrul întrevederii, au fost puse în discuție aspecte ce țin de funcționalitatea sistemului informațional judiciar, în special aplicaţia E-Dosar.

Participanții la întrevedere au abordat și aspectul ce ține de identificarea terenului pentru construcția noului sediu al instanței.

Spre final, conducerea Agenției de comun cu Președintele instanţei au stabilit planul de acțiuni şi principalele obiective care necesită a fi realizate în perioada imediat următoare, în vederea asigurării unei activități eficiente ale acestora.

Totodată, conducerea Agenţiei a felicitat funcţionarii publici din cadrul instituţiei cu “Ziua funcţionarului public” sărbătorită la 23 iunie, urându-le multă sănătate, inspiraţie, apreciere şi realizări frumoase pe plan profesional, iar cei mai buni funcţionari au fost decoraţi cu diplomă de onoare, astfel fiindu-le apreciată munca în sfera publică.

Articole Recente