Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Atelier de instruire cu genericul „Integritatea: precondiție pentru prevenirea riscurilor de corupție”

La 18 noiembrie 2022, în scopul promovării culturii integrității instituționale și profesionale, pentru angajații din cadrul Judecătoriei Bălți, s-a desfășurat cel de-al IV-lea workshop cu genericul „Integritatea: precondiție pentru prevenirea riscurilor de corupție”.

Personalul prezent la activitate s-a familiarizat cu procedura de declarare a cadourilor admisibile și inadmisibile, a influențelor necorespunzătoare, a modalităților de denunțare a actelor de corupție, conturându-se rolul avertizorului de integritate în vederea asigurării unui serviciu public onest și integru.

Accentuăm că, cele IV instruiri au avut ca obiectiv general sensibilizarea angajaților din cadrul judecătoriilor model pilot, în raport cu rigorile integrității și mecanismele de denunțare a manifestărilor de corupție.

Sesiunile au fost organizate în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție, Autoritatea Națională de Integritate și Oficiul Avocatul Poporului, cu suportul Proiectului „Instanțe Judecătorești Model”.

În acest context, Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești cu înalte considerațiuni exprimă recunoștință și apreciere partenerilor pentru suportul acordat în promovarea politicilor anticorupție și integritate.

 

Articole Recente