Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Colecția de cărți a Bibliotecii Justiției

Agenţia de Administrare a Instanţelor Judecătoreşti subdiviziune administrativă a Ministerul Justiției prezintă spre atenția celor care au îndrăgit lectura, dornici de aprofundarea cunoștințelor în domeniul juridic, Lista integrată a colecției de cărți a Bibliotecii Justiției.

Astfel, acest fond de cărți va permite consultarea și eficientizarea accesării informației privind existența unei cărți în cadrul bibliotecii, concomitent facilitând monitorizarea și actualizarea în mod instantaneu a colecției de cărți, în cazul completării acesteia cu lucrări noi.

Amintim că, la inițiativa conducerii Ministerului Justiției la 12 mai 2021 în incinta ministerului a fost creată Biblioteca Justiției, care conține o multitudine de cărți și publicații cu tematică juridică, lucrări valoroase care sunt păstrate cu mare atenție și grijă.

Prin urmare, a fost decis să se acorde posibilitate tuturor celor interesați de domeniul justiției de a se familiariza cu aceste publicații, creând în acest sens, un spațiu special amenajat pentru studiu și lectură – Biblioteca Justiției.

​Concomitent, Ministerul Justiției intenționează să dezvolte și să completeze Biblioteca Justiția, în acest sens toți cei care nutresc spiritul altruismului și nobleței sunt invitați să doneze cărți din domeniul juridic, întru a putea fi valorificate de către vizitatorii bibliotecii, iar cunoștințele care vor fi acumulate vor putea fi utilizate în dezvoltarea și consolidarea domeniului justiției din Republica Moldova.

Colecția de cărți a Bibliotecii Justiției poate fi accesată la link-ul următor: http://justice.gov.md/slidepageview.php?l=ro&idc=801&

Articole Recente