Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Conducerea Ministerului Justiției și a Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești în vizită de lucru la Judecătoria Drochia

La 03 iunie 2021, Doamna Tatiana TVERDUN, Secretar de Stat al Ministerului Justiției și Domnul Alexandru PLEȘCA, Secretar de Stat al Ministerului Justiției  împreună cu Domnul Petru VÎRLAN, Director adjunct al Agenției de Administrare a Instanțelor  Judecătorești au efectuat o vizită de lucru la Judecătoria Drochia, sediul central, sediul Glodeni, precum și la sediul Rîşcani.

În cadrul deplasării, conducerea Agenției și a Ministerului Justiției s-a familiarizat cu modul de organizare a activității instanțelor de judecată, problemele cu care se confruntă în vederea soluționării acestora.

Totodată, discuțiile au fost axate tranșant pe subiectul ce ține de asigurarea funcționalității Sistemului Informațional Judiciar, în scopul eficientizării și optimizării activității instanțelor.

De asemenea, în cadrul acestor informări în teritoriu, au fost focusate și reliefate aspecte ce țin de construcția noului sediu destinat instanțelor menționate, întru asigurarea unor condiții de muncă adecvate angajaților instanțelor.

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești își propune să întreprindă vizite în cadrul judecătoriilor din întreaga țară, întru consolidarea, fortificarea durabilă și creșterea performanțelor capacităților instituționale ale acestora.

Articole Recente