Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Conferința națională a profesioniştilor în  drept, cu genericul „Competenţe critice pentru justiţie centrată pe om”

Conferința națională a profesioniştilor în  drept, cu genericul „Competenţe critice pentru justiţie centrată pe om”. Evenimentul a fost organizat de INVENTO, în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de PNUD Moldova, cu suportul financiar al Suediei.
Prezent la deschiderea evenimentului, Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a apreciat interesul profesioniștilor din sectorul justiției de a-și consolida competențele, astfel încât acestea să fie orientate spre justițiabili. „Îndemn toți profesioniștii din domeniul justiției, dar și reprezentanții societății civile să se implice proactiv în scopul consolidării eficienței și accesului la justiție în Republica Moldova. Este important ca actul de justiție să fie independent, transparent și echitabil, orientat spre cetățean”, a reiterat ministrul Sergiu Litvinenco.
Conducera Agenției de Administrare de Administrare a Instanțelor Judecătorești a participat  în cadrul panelului de discuție ,,E-justiție centrată pe oameni: interoperabilitatea digitală în sectorul justiției la nivel subnațional,, unde au fost expuse propunerile de modernizare și includere a tehnologiilor informaționale în justiție.

Articole Recente