Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Consolidarea performanțelor instanțelor de judecată

Astăzi, 28 aprilie 2021, conducerea Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești, a participat la prima ședința de lucru a  Comisiei de selecție a judecătoriilor-model organizată de către Proiectul USAID „Instanțe Judecătorești Model”.

Activitatea Comisiei este menită să identifice două judecătorii, care vor fi implicate în realizarea activităților în vederea obținerii de către aceste judecătorii a statutului de judecătorie-model, care ulterior vor beneficia de asistență, întru stabilirea statutului de judecătorie-model.

Totodată, prin implementarea acestui concept de proiect va fi posibilă sprijinirea consolidării performanțelor instanțelor de judecată și eficientizarea interacțiunii acestora cu justițiabilii.

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești va depune eforturi, și în continuare, întru realizarea cu succes a tuturor obiectivelor trasate în partea ce ține de îmbunătățirea calității serviciilor prestate în cadrul procesului de realizare a actului de justiție, întru diminuarea la maximum a factorilor care pot influența promovarea valorilor democratice, a statului de drept și supremației legii.

Articole Recente