Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Discuţii cu partenerii de dezvoltare referitor la prioritățile Ministerului Justiției

Astăzi, 31 iulie 2020, Ministerul Justiției a organizat o videoconferință cu partenerii de dezvoltare la care a participat şi Agenţia de Administrare a Instanţelor Judecătoreşti în cadrul căreia au fost prezentate prioritățile sectoriale curente și cele pe termen mediu.

În debutul ședinței, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, și-a exprimat gratitudinea pentru suportul plenar acordat până în prezent de toți partenerii de dezvoltare și a reiterat convingerea că colaborarea de viitor va continua prin realizarea unor noi proiecte/programe comune.

Participanții la discuții au vorbit despre domeniile prioritare de cooperare în vederea susținerii dezvoltării sectoarelor coordonate de minister, și anume cel al justiției, sistemului penitenciar, de probațiune, expertiza judiciară, sistemelor informaționale din sectorul justiției, precum și cel din domeniul arhivistic.

Reprezentanții partenerilor de dezvoltare au mulțumit Ministerului Justiției pentru deschidere, precum și pentru relansarea acestui dialog în vederea prezentării priorităților în sector, dând asigurări că vor susține și în continuare inițiativele și reformele demarate.

Pentru asigurarea sinergiei eforturilor de consolidare a sectorului justiției, părțile au convenit la menținerea periodică a dialogului pe această platformă.

 

Articole Recente