You are here

Generozitatea continuă a Campaniei "Doar din Suflet" - la Criuleni

05 May 2021 | 55

Angajaţii Agenţiei de Administrare a Instanţelor Judecătoreşti de comun cu angajaţii Judecătoriei Criuleni și ai Primăriei Criuleni rămân în continuare a fi solidari cu dezideratul campaniei "Doar din Suflet", lansată de către Ministerul Justiției, de susținere a familiilor social-vulnerabile, care întâmpină dificultăți de trai, demonstrând prin aceasta capacitatea de a nu fi indiferenți față de cei care au parte de mai puțină atenție.

În acest sens, angajaţii Agenției de comun cu angajații Judecătoriei și Primăriei Criuleni au adus bucuria sărbătorilor pascale în sufletul unei familii cu 4 copilași din oraşul Criuleni.

Copilașilor le-au fost donate daruri, dulciuri, cozonaci, produse alimentare care vor asigura și vor îmbogăți masa sărbătorilor divine.

Astfel, funcţionarii au trezit zâmbete pe feţele copilaşilor și au adus acea Fericire mult așteptată, care o poate acorda oricine, fiind necesară doar manifestarea voinței.

Pe lângă darurile oferite, oaspeții au felicitat întreaga familie cu ocazia sărbătorilor pascale, urându-le multă sănătate, binecuvântare, fericire, noroc şi încredere că Învierea Domnului va aduce pace şi linişte în suflet și în gând, împlinire.

Totodată, rămâne să nu uităm niciodată că fericirea într-adevăr vine din lucruri mărunte, dar care sunt acordate la timp persoanelor care cu adevărat au nevoie de ajutor şi cel mai important, ajutor oferit necondiţionat.

Să poți crea lucruri mărețe din puțin este acea veritabilă putere, care trebuie să fie valorificată de către fiecare ființă umană, și Fericirea la sigur va veni în casele fiecărei familii nevoiașe din întreaga țară.