Eye Desaturate
Invert Mode Inverse Color
Link Highlight links
Keypad Keyboard navigation
Triangle Black cursor
Triangle White cursor
Remove Circle Small text
Add Circle Large text
Refresh Reset
Close Close
Call
Phone: (022) 26-06-55

Evenimentul UX4Gov Designathon, desfășurat în perioada 26-28 aprilie 2024 la Tekwill, Chișinău

⚖️ Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești este mândră să anunțe implicarea sa la evenimentul UX4Gov Designathon, desfășurat în perioada 26-28 aprilie 2024 la Tekwill, Chișinău, care a reunit peste 50 de designeri grafici, UX/UI, web și de produs într-un efort comun de a îmbunătăți interfața și experiența de utilizare a serviciilor publice digitale.
????Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării a lansat apelul pentru toate instituțiile publice cu proiecte în curs de digitalizare sau cu proiecte în planificare să înregistreze provocări pentru eveniment. În urma etapei de preselecție, peste șapte provocări au fost selectate iar pe 26 aprilie reprezentații instituțiilor publice au format echipe cu designerii de produs pentru a lucra colaborativ pe parcursul a 3 zile la co-crearea de prototipuri și soluții pentru nevoile de digitalizare ale acestora.
???? Agenția a fost onorată să prezinte provocarea intitulată “Dezvoltarea aplicației mobile pentru accesul la informații judiciare”, o inițiativă strategică menită să optimizeze accesul publicului la informații relevante din domeniul juridic prin intermediul unei platforme mobile intuitive și eficiente.
Această provocare a implicat un efort comun al două echipe distincte de designeri, fiecare aducând creativitate în proiectul de dezvoltare a aplicației mobile. Aceste echipe de talentați creatori au lucrat intens pentru a aduce inovație și îmbunătățire în domeniul justiției digitale.
Echipa????️, compusă din:
a obținut un rezultat deosebit, clasându-se pe locul 2 ???? în cadrul competiției. Eforturile lor remarcabile și abilitățile lor creatoare au fost recunoscute și apreciate de către juriu.
De asemenea, echipa????️ a fost menționată ???? de către juriu pentru contribuția lor semnificativă. Membrii acestei echipe sunt:
Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești exprimă recunoștința față de toți cei implicați în organizarea și desfășurarea acestui eveniment deosebit, precum și față de echipele de designeri pentru efortul lor și contribuția la modernizarea serviciilor publice.

Recent Articles