Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Generozitatea Campaniei “Doar din Suflet” – la Hîncești

Agenţia de Administrare a Instanţelor Judecătoreşti, subdiviziune administrativă din subordinea Ministerului Justiției rămâne a fi sensibilizată de campania “Doar din Suflet” lansată de către Ministerul Justiției și demonstrează, mărinimie și compasiune față de cei care sunt mai triști, cei care au nevoie cu adevărat de susținere și ajutor – familii nevoiașe.

În acest sens, la data de 21 mai 2021 angajații Agenției au adus bucuria unei familii cu 6 copii din comuna Crasnoarmeiscoe, raionul Hîncesti.

Prin acest gest, Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești demonstrează capacitate și nu rămâne indiferentă față de cei care au parte de mai puțină atenție, dând dovadă de un manifest uman firesc.

Colaboratorii Agenției au donat dulciuri, produse alimentare, hăinuțe, jucării care vor bucura sufletele acestor copilași.

Să nu uităm niciodată că, Fericirea într-adevăr vine din lucruri mărunte, dar care sunt acordate la timp persoanelor care au cu adevărat nevoie de ajutor și cel mai important ajutor oferit necondiționat.

Articole Recente