Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Gradul de satisfacție privind activitatea Judecătoriilor model-pilot Bălți, Ungheni și Edineț în anul 2022

În perioada 06 octombrie – 29 noiembrie 2022, Proiectul „Instanțe Judecătorești Model” a realizat o serie de sondaje privind evaluarea gradului de satisfacție a justițiabililor cu activitatea Judecătoriilor model-pilot Bălți, Ungheni și Edineț în anul 2022.

Sondajele au fost realizate de către Magenta Consulting pe un eșantion de 708 de respondenți care au interacționat cu judecătorii și angajații din cadrul judecătoriilor model pe parcursul anului 2022 (108 respondenți la Judecătoria Ungheni, 277 respondenți la Judecătoria Bălți și 323 respondenți la Judecătoria Edineț).

Rapoartele privind evaluarea gradului de satisfacție a justițiabililor cu activitatea Judecătoriilor model-pilot Bălți, Ungheni și Edineț sunt anexate și cuprind, de asemenea, o analiză comparativă cu datele sondajului realizat în cadrul Judecătoriilor Bălți și Ungheni în anul 2021.

În conformitate cu recomandările Comisiei Europene pentru Eficiența Justiției (CEPEJ), sondajele privind evaluarea gradului de satisfacție a justițiabililor cu serviciile judecătorești ar trebui realizate cu regularitate la nivel național și la nivelul fiecărei instanțe în parte.

Măsurarea calității serviciilor judecătorești prin intermediul sondajelor în rândul justițiabililor permite identificarea măsurilor necesare pentru a asigura o continuă dezvoltare a sistemului judecătoresc în eforturile sale de a răspunde nevoilor justițiabililor.

Pentru vizualizarea rezultatelor sondajelor, accesați:

gradul de satisfactie al justitiabililor cu activitatea Judecătoriei Bălți

REPORT ON COURT USERS SURVEY IN THE BALTI

gradul de satisfactie a justitiabililor cu activitatea Judecătoriei Edineț

REPORT ON COURT USERS SURVEY IN THE EDINET

gradul de satisfactie a justitiabililor cu activitatea Judecătoriei Ungheni

REPORT ON COURT USERS SURVEY IN THE UNGHENI DISTRICT PILOT MODEL COURT

Articole Recente