Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Lansarea Centrului de Asistență a Utilizatorilor Soluției Informatice e-Dosar Judiciar

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ) anunță cu deosebită plăcere demararea activității Centrului de Asistență a Utilizatorilor Soluției Informatice e-Dosar Judiciar. Acest Centru este înființat cu suportul Proiectului USAID „Instanțe Judecătorești Model” și are ca obiectiv principal oferirea suportului necesar utilizatorilor interni și externi ai soluției informatice e-Dosar Judiciar, în prezent fiind destinat exclusiv avocaților.

 

Centrul de Asistență este conceput pentru a contribui la eficientizarea și optimizarea funcționării sistemului judecătoresc din Republica Moldova, facilitând utilizarea eficientă a e-Dosar Judiciar în toate instanțele judecătorești. Prin activitatea sa, Centrul va asigura suportul tehnic și procedural necesar pentru avocați, îmbunătățind astfel calitatea și accesibilitatea serviciilor judiciare.

 

Programul de funcționare și mijloacele de contact

 

Centrul de Asistență va fi activ de luni până vineri, între orele 08:30 și 17:30, cu pauză de masă între 12:00 și 13:00, cu excepția zilelor de sărbătoare oficială. Utilizatorii vor putea beneficia de suport prin următoarele mijloace de contact:

 

Rolul și responsabilitățile consultanților

 

Consultanții din cadrul Centrului, sub monitorizarea AAIJ și a Proiectului USAID „Instanțe Judecătorești Model”, au responsabilitatea de a oferi asistență tehnică și informațională avocaților utilizatori ai e-Dosar Judiciar. Comunicarea acestora va fi întotdeauna clară și respectuoasă, axată pe soluționarea eficientă a problemelor. De asemenea, consultanții se angajează să respecte confidențialitatea informațiilor și a datelor utilizatorilor, utilizându-le strict pentru soluționarea cererilor de asistență.

 

AAIJ își exprimă angajamentul ferm față de îmbunătățirea continuă a serviciilor judiciare și asigurarea unui suport de calitate pentru toți avocații utilizatori ai soluției e-Dosar Judiciar.

Articole Recente