Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Noua ministră a Justiției prezentată colectivului.

Ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru a fost prezentată vineri, 17 februarie, colectivului instituției de către prim-ministrul Dorin Recean.

Șeful Guvernului a menționat că cea mai dificilă reformă pe care trebuie să o realizeze Republica Moldova este cea a justiției.

În discursul său, dna Veronica Mihailov-Moraru a mulțumit pentru încrederea oferită de a prelua portofoliul de ministru al Justiției, menționând că „este o mare provocare, dar mai ales, o responsabilitate. Avem nevoie de susținere pentru a continua acțiunile de reformare inițiate, care sunt complexe și de durată. Echipa Ministerului este determinată să ducă la bun sfârșit reforma justiției, iar colaborarea cu toată echipa Guvernului este crucială în acest sens. Astfel, să putem atinge toate obiectivele trasate,inclusiv angajamentele asumate în procesul de aderare la Uniunea Europeană”.

Veronica Mihailov-Moraru posedă licența de avocată, magistru în drept, formator și consultant în mai multe proiecte ce ține de justiție și drepturile omului și  a deținut funcția de secretara de stat la Ministerului Justiției din august 2021.

Articole Recente