Eşti aici

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești în vizită de lucru în cadrul primăriei or. Cahul

20 Aprilie 2022 | 75

La 20 aprilie 2022, conducerea Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești a efectuat o vizita de lucru la sediul primăriei orașului Cahul în scopul negocierilor asupra terenului pentru construcția noului sediu al Judecătoriei Cahul.

La întrunire au participat administrația Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești, reprezentanții instanței judecătorești, a Curții de Apel și a primăriei Cahul, dar și doamna Clipca Irina, asistent-consultant a deputatei Parlamentului Republicii Moldova, Grosu Liliana.

În cadrul ședinței, au fost conturate și evidențiate aspecte ce țin de negocierea ce vizează terenul și construcția noului sediu a instanței judecătorești, întru asigurarea unor condiții de muncă adecvate angajaților instanței și pentru buna funcționare a sistemului instanțelor judecătorești.

În acest context, reprezentanții AAIJ, dar și ceilalți participanți la ședință au efectuat deplasări la locația menționată.

Spre final, conducerea Agenției de comun cu Președinții instanțelor vizitate au stabilit planul de acțiuni şi principalele obiective care necesită a fi realizate în perioada imediat următoare, în vederea asigurării unei activități eficiente ale acestora.