Eşti aici

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești în vizită de lucru la Judecătoria Anenii Noi

01 Iulie 2021 | 55

La 01 iulie 2021, conducerea Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești a efectuat o deplasare de serviciu la Judecătoria Anenii Noi, sediul Central şi sediul Varniţa în scopul identificării problemelor şi impedimentelor cu care se confruntă colaboratorii instanțelor în organizarea și exercitarea activității.

La fel, în cadrul întrevederii, au fost puse în discuție aspecte ce țin de funcționalitatea sistemului informațional judiciar. Participanții la întrevedere au abordat și aspectul ce ține de construcția noului sediu al instanței.

Spre final, conducerea Agenției de comun cu Președintele instanţei au stabilit planul de acțiuni şi principalele obiective care necesită a fi realizate în perioada imediat următoare, în vederea asigurării unei activități eficiente ale acestora.

Totodată, conducerea Agenţiei a felicitat funcţionarii publici din cadrul instituţiei cu "Ziua funcţionarului public" sărbătorită la 23 iunie, urându-le multă sănătate, inspiraţie, apreciere şi realizări frumoase pe plan profesional, iar cei mai buni funcţionari au fost decoraţi cu diplomă de onoare, astfel fiindu-le apreciată munca în sfera publică.