Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Ședința de lucru privind sistemul de videoconferință în cadru Curții de Apel Chișinau

La 09 septembrie 2021, conducerea Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești a organizat o ședință de lucru on-line cu Preşedintele Curţii de Apel Chişinău şi reprezentanţii Proiectului USAID “Instanțe Judecătorești Model” .
În ședință a fost discutat subiectul ce ține de starea actuală de lucruri, funcționalitățile noi introduse și planurile de viitor în partea ce ține de extinderea pilotării aplicației e-Dosar judiciar, parte componentă a Sistemului informațional judiciar.
În acest context, Agenția a consultat opinia participanților în privința unor propuneri de dezvoltare a noilor mecanisme, în scopul evitării oricăror blocaje sau tergiversări la examinării dosarelor.
Ulterior, s-a făcut o trecere în revistă a ultimelor evoluții ale procesului de desfăşurare a şedinţelor de judecată prin intermediul sistemului de videoconferinţă, fiind examinată posibilatea dotării a instanţei cu noi echipamente ale sistemului de videoconferinţă.
Agenția a manifestat deschidere pentru discuții în grup, schimb de opinii, cooperare, în scopul identificării celor mai bune soluții pentru problemele identificate.

Articole Recente