Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Ședință la distanță de prezentare a proiectului PNUD: „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova’’

La 03 iulie, curent, reprezentanții Agenției au participat într-o ședință la distanță de prezentare a proiectului PNUD: „Consolidarea eficientei si accesului la justitie in Moldova”.

În cadrul ședinței partenerii de implementare ai proiectului nominalizat de la Institutul de Reforme Penale și Invento au prezentat activitățile care se desfășoară în cadrul proiectului.

De asemenea, au fost discutate activitățile planificate spre realizare în viitorul apropiat în cadrul proiectului, Agenția angajîndu-se să prezinte echipei proiectului lista necesităților/tematicilor pentru instruirea angajaților instanțelor judecătorești înaintate de instanțe, punctîndu-se tematicile și categoriile de angajați care nu beneficiază de instruire continuă în cadrul Institutului Național al Justiției.

În același context, au fost puse în discuție inițiativele proiectului de a identifica și propune soluții IT care să faciliteze accesul la justiție pentru persoanele cu necesități speciale.

În final, colaboratorii Agenției au mulțumit PNUD, IRP și Invento pentru disponibilitatea oferirii asistenței pe segmentele discutate, exprimînd deschiderea pentru oferirea suportului necesar în vederea realizării cu succes a activităților propuse.

Articole Recente