Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Sesiune de informare cu privire la elaborarea și implementarea Planurilor de dezvoltare strategică

La 17 februarie 2023, în scopul îmbunătățirii eficienței, transparenței și accesului la justiție, instanțele judecătorești model (Edineț, Bălți, Ungheni) au prezentat viziunea de elaborare și realizare a Planurilor de dezvoltare strategică pe termen mediu și lung care urmează a fi implementate pentru îmbunătățirea sistemului de justiție.

Ședința a adoptat un caracter constructiv, accentuându-se importanța etapelor planificării și a abordării participative în procesul de elaborare a planului de dezvoltare strategică.

La reuniune au participat șefii de secretariat din instanțele judecătorești de fond, reprezentanții Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești, ai Institutului Național al Justiției și ai Proiectului „Instanțe Judecătorești Model”.

Prezent la întrunire, directorul AAIJ, Sorin Popescu a menționat că „planurile de dezvoltare strategică reprezintă o inițiativă crucială pentru îmbunătățirea sistemului de justiție și sunt concepute pentru a asigura cetățenii că instanțele judecătorești își pot îndeplini rolul lor esențial în societatea noastră”.

Articole Recente