Eye Desaturate
Invert Mode Inverse Color
Link Highlight links
Keypad Keyboard navigation
Triangle Black cursor
Triangle White cursor
Remove Circle Small text
Add Circle Large text
Refresh Reset
Close Close
Call
Phone: (022) 26-06-55

Workshop-ul “Digitizing Justice: Soluții Sigure pentru Servicii Publice Eficiente”

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești a fost onorată să participe la workshop-ul “Digitalizarea Justiției: Soluții Sigure pentru Servicii Publice Eficiente”, care a avut loc pe 16 aprilie la Europe Café din Chișinău. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului finanțat de UE “Moldova Cybersecurity Rapid Assistance”.

Workshop-ul a reprezentat o platformă esențială pentru discuții și schimbul de soluții inovatoare în ceea ce privește digitalizarea sistemului judiciar din Moldova. Participanții au beneficiat de prezentări susținute de experți din cadrul e-Governance Academy, Estonia, inclusiv doamna Elsa Neeme, lidera echipei Proiectului de Asistență Rapidă în Cibernetică a UE, alături de alte cadre din Estonia specializate în domeniul securității cibernetice și al guvernării electronice. De asemenea, participanții au fost implicați activ în dezbateri pe teme precum înțelegerea datelor și documentelor digitale, tranziția serviciilor publice de la offline la online, dezvoltarea serviciilor prietenoase pentru utilizatori și asigurarea securității acestora, precum și depășirea obstacolelor în acest proces.

Din numele Ministrei Justiției, dna Veronica Mihailov-Moraru, deschiderea evenimentului a fost asigurată de către dl. Sorin Popescu, Directorul Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești, alături de dl. Igor Aramă de la Agenția de Guvernare Electronică și dl. Dinu Vataman, Directorul Agenției Resurse Informaționale Juridice.

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești își exprimă recunoștința sinceră față de organizatorii evenimentului și față de toți participanții pentru contribuția lor valoroasă.

     

Recent Articles