Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: (022) 26-06-55

Ziua Internațională a Justiției Sociale celebrată printr-un Concurs de creație cu genericul „Justiție pentru fiecare”

Tradițional, pe 20 februarie anual, se sărbătorește Ziua Internațională a Justiției Sociale, ce are ca obiectiv sporirea gradului de conștientizare și sensibilizare a societății privind asigurarea echitabilă a accesului la justiție pentru toate clasele sociale, indiferent de rasă, sex sau religie.

Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești, sub egida Ministerului Justiției, a celebrat această zi prin organizarea concursului de creație „Justiție pentru fiecare”, în scopul de a promova valorile justiției în rândul tinerei generații și de a-i încuraja să gândească constructiv și critic asupra sistemului de justiție din Republica Moldova.

La concurs au participat copiii angajaților Ministerului Justiției, a instituțiilor subordonate și a instanțelor judecătorești, reliefând prin pictură, desen sau colaj justiția prin propria percepție.

Câștigătorii concursului au fost decernați cu diplome și premii, iar lucrările au fost expuse publicului la Ministerul Justiției.

Accentuăm că, acest concurs de creație a fost conceput ca o modalitate de a încuraja copiii să se gândească la justiție și la modul în care aceasta poate fi aplicată, oferindu-le oportunitatea să își exprime liber gândurile și ideile, într-un mod creativ și valoros.

Mulțumim tuturor actanților pentru implicare și cu fermitate încurajăm participarea și în alte proiecte organizate de către Ministerul Justiției și instituțiile subordonate acestuia.

Articole Recente